Metaxa Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 z racji szkoły mam luz od 15:00 do 18:00 jakby ktos miał ochote w tygodniu to zapraszam :icon_biggrin: MYCHA75 a dlaczego w sobote?a niedziela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) ja mam zawsze ochotę w tygodniu ;-) ;-) ;-) i w weekend również !!! ;-) a tak serio to wybieram się na bazar w ten weekend na zakupki .... Edytowane 13 Września 2011 przez Piero8 Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metaxa Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 ja na bazar wybieram sie w niedziele :icon_biggrin: ale tak popatrzeć...chyba :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 a tak serio to wybieram się na bazar w ten weekend na zakupki .... Czyli odpadasz z ewentualnej, weekendowej wycieczki ? Ja poczekam na kolejny bazar - po sezonie, wówczas można wyhaczyć fajne rzeczy za "normalne" pieniądze :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Byłem dwa razy na tym warszawskim motobazarze i nie mam zbyt miłych wrażeń, jeśli chodzi o sprzęty, to żal było patrzeć na ściśnięte obok siebie na naczepie motocykle w stanie chyba agonalnym a przygotowane do sprzedaży, a ceny akcesoriów, ciuchów wcale nie niższe niż w sklepie. Poza tym chyba nie żebym odradzał, ale ktoś tam zginął na jednej z edycji :rolleyes:. Moim zdaniem z zakupami lepiej poczekać do zimy i wtedy twardo negocjować ceny, ja tak zamierzam z ciuchami dla żonki :). Choć może coś się zmieniło przez parę lat i ceny obecnie są lepsze (napiszcie jeśli pojedziecie). Metaxa, w niedzielę będę się szykował do wczesnoponiedziałkowej podróży służbowej do Szwecji, więc nie mogę :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba07 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Witam!Co do Bazaru, to widzę że dawno MYCHA75 na nim nie byłeś...Ja właśnie zamierzam jechać (w sobotę, niedziela do 15:00 i większość handlujących zwłaszcza tych z dalszych regionów handluje tylko 1 dnia właśnie w sobote) po "ciuchy i nowy kask" dla żony... byłem na poprzednim sam więc nie miałem jak kupić, a już w tedy "promocje" były niezłe, przykładowo za ten sam "upatrzony" kask na motoBajzlu |-300zł|(niż cena sklepowa)... dla mnie to spora różnica. A co do "polatania" to ciągle obserwuje temat, może trafi się "termin" dogodny by spotkać się z wami na LIVE! Pozdrawiam!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green_pea Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Aloha :)Może ktoś się skusi na małe włóczenie jutro?Preferowany kierunek wschodni - ostatni jak jechałam przez Górę Kalwarię w stronę Pilawy było przyjemnie,(jest tam kilka niezłych zakrętów, ale niestety w środku wsi :huh: ).Ale się nie upieram - jestem otwarta na inne pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 A mnie niestety od środy dość skutecznie rozkłada przeziębienie; akurat jak wziąłem 2 dni urlopu na czwartek i piątek i akurat gdy pogoda na moto jest jak marzenie, nie mogę jeździć. Z takim szczęściem trzeba się urodzić :rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 hej do Metaxa i green_pea jesli macie ochote na jakis wypad za miasto jutro,mam czas od 13 i chetnie sie przyłącze moze jakas wycieczka w strone zegrza albo gdzies podobno to ostatni cieply wekend ,wiec warto to wykorzystacpozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Ja się chętnie dołączę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 no i nie ma chetnych do wycieczki za miastofrezja hondzia zrobiona to nic innego nie pozostaje tylko ..........w traseeeee he he heoki wrazie co to zgadamy sie jutro , rano musze jechac na jakies tam zakupy ale od 13 moge smigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 (edytowane) Hej, green_pea, frezja111, artur-suz-wawa Ponieważ nie możecie się zebrać, proponuje "ustawkę" jutro - Niedziela, o 10:30 ze stacji BP na Puławskiej (przy Realu). Planowany kierunek: Węgrów, Wyszków, Serock i powrót / trójka chętnych już jest, na spóźnialskich czekamy max. 15 min i stawiają obiad :crossy: Szukajcie czerwonego Suzuki Marauder.a Pozdro i do zobaczenia jutro Edytowane 17 Września 2011 przez Gandalf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Hej, green_pea, frezja111, artur-suz-wawa Ponieważ nie możecie się zebrać, proponuje "ustawkę" jutro - Niedziela, o 10:30 ze stacji BP na Puławskiej (przy Realu). Planowany kierunek: Węgrów, Wyszków, Serock i powrót / trójka chętnych już jest, na spóźnialskich czekamy max. 15 min i stawiają obiad :crossy: Szukajcie czerwonego Suzuki Marauder.a Pozdro i do zobaczenia jutro Kolego drogi da radę trochę opóźnić wyjazd? artur-suz-wawa pisze, że od 13 może... artur-suz-wawa - może uda Ci się wyskrobać gdzieś godzinkę? To byśmy się spotkali ok 12.30 w proponowanym miejscu?Co Panowie i Pani na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green_pea Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Oki doki,Dzięki za pomysł Gandalf :notworthy: Jak dla mnie super.Jeśli mnie przeziębienie nie zmoże tak jak Mychę to się stawięPzdr :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Kolego drogi da radę trochę opóźnić wyjazd? artur-suz-wawa pisze, że od 13 może... Jakby tylko ode mnie zależało, to no problemo, ale obawiam się, że aż o tyle będzie ciężko - możemy się umówić na 11:00 ? Artur, nie dasz rady przełożyć zakupów :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi