MYCHA75 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) No to ogólnie chyba wróciłeś zadowolony? W ASO pewnie nie byłoby tak pięknie...A że stuka... wiadomo Suzuki to stuki i puki ;). Btw. moto-rejon Piaseczna szykuje się na weekendową włóczęgę? :) Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 niestety w weekend pracuje :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Halo ! Pobudka ! Sezon jeszcze trwa, a tu cisza. Może są chętni na Bieszczady w ten weakend. Wyjazd w sobotę, pogodę zamówiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Halo ! Pobudka ! Sezon jeszcze trwa, a tu cisza. Może są chętni na Bieszczady w ten weakend. Wyjazd w sobotę, pogodę zamówiłem. No wlasnie ruszac sie i na konie. Darek. Z tego co wiem my bedziemy tutaj:Www.bieszczadzkiewzgorze.pl Przyjezdajta Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk now Free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Pojechałbym z wami ale kumpel postanowił popełnić małżeństwo w sobotę. Byłem w Bieszczadach pod koniec sierpnia. Nocowaliśmy tu http://www.motocyklemwbieszczady.pl/ , jeśli na moto w Bieszczady to tylko tam. Naprawdę niepowtarzalny motocyklowy klimat. Gorąco polecam. Na wiosnę znowu tam zawitam. Acha i uważajcie na fotoradary, dostałem w plecy w drodze powrotnej :) Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 No wlasnie ruszac sie i na konie. Darek. Z tego co wiem my bedziemy tutaj:Www.bieszczadzkiewzgorze.pl Przyjezdajta Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk now FreeOk. To do zobaczyska w bieszczadach. Jakby były tam mierjsca noclegowe, to przytrzymaj 2 dodatkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Jak się udał wypad w Bieszczady? Duży podziw, że chce się Wam o tej porze roku jeszcze na więcej niż dzień wyjeżdżać tak daleko :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) Sobota 19.10Dziś było całkiem ładnie, słonecznie choć chłodno, niestety jakoś mało motocykli na drodze...Udało mi się zrobić 120 km w kierunku na Studzianki i z powrotem. Jutro jak się uda, znów na koń, póki ładna pogoda :). Niedziela 20.10A dziś powtórka z rozrywki, ta sama trasa, długość i czas co wczoraj, tak jakoś wyszło :). Ale dzień jeszcze fajniejszy, bo ciepło i więcej moto do LWG :). Jeździł też ktoś z okolicy Piaseczna? Edytowane 20 Października 2013 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 ja tez byłem na przejażdżce pogoda rzeczywiście fajna i tak podobno cały tydzień ma być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Jutro znów ma być ładny dzionek :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam po zimie :biggrin: Czy ktoś może wie którego jest otwarcie sezonu w Warszawie nigdzie nie mogę znaleźć informacji :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBASTAIAN Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam po zimie :biggrin: Czy ktoś może wie którego jest otwarcie sezonu w Warszawie nigdzie nie mogę znaleźć informacji :blush:gdzieś mi przedozami przeleciało 14 czy 17 kwietnia :dry: :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 hmm to raczej tak 12-13 kwietnia jak podejrzewam bo to weekend :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) 26.04.2014http://www.otwarciesezonu.pl/index.php Również witam po zimie (lekkiej jak na zimę) :). Edytowane 22 Marca 2014 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junek Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 http://zlotpiaseczno.pl/ Troszkę bliżej komina :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi