MYCHA75 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Dziś popołudniem (ok.16-17-tej) na spokojną przejażdżkę z Piaseczna/okolic na płd. ktoś chętny (tel/sms w profilu jakby co)? Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 a teraz z innej dziedziny Czy ktoś się może orientuje czy gdzieś w okolicy Piaseczna przerabiają tłumiki na głośniejsze ? bo się zastanawiam czy przerabiać czy kupić może Cobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 A jakie masz i co chcesz przerobic ?Najlepszy sposob tu wypruć te co masz na puste i juz . Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 a teraz z innej dziedziny Czy ktoś się może orientuje czy gdzieś w okolicy Piaseczna przerabiają tłumiki na głośniejsze ? bo się zastanawiam czy przerabiać czy kupić może Cobry.Może nie z okolicy Piaseczna ale ponoć lepszego fachowca od wydechów nie ma na całym Mazowszu albo może i w Polsce. Obejrzyj temat założony przez Edzia. Chyba każdy kto przerabiał u niego był zadowolony. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/106189-tuning-ukladu-wydechowego/ Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 kolejne 100 km za mną ale w ten upał nawet na motorze nie jest chłodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosiak1 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 15 sierpnia ma być chłodniej, więc zapraszam na jednodniowy Zlot MotoCud do Radzymina. Duża przejażdżka na trasie Radzymin - Serock - Wyszków. Na zakończenie w Radzyminie pokazy stuntu w wykonaniu MIstrza Świata - Rafała Pasierbka "Stunter13". Szczegóły na www.motobud.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Oooooo ....Moznaby tam podjechac :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Panowie pilnie dobrego mechanika mam skrzynie do roboty w serwisie mnie na tyle wyliczyli że głowa zabolała, okolice piaseczna jak ktoś ma znajomego co potrafi wyjąć i złożyc skrzynie będę wdzięczny Suzuki m800 P. S. to przerabianie tłumików już sobie daruje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Znam dobrego i sprawdzonego w Nowym Dworze, Michał Demczuk - Demczuk Motocykle LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Rakowski- Motocykle w Konstancinie na ul Długiej . Ceny normalne ani tanio ani drogo, ale robi ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 suzuki w piasecznie odradzam wszystkim 4.5 tys za samą robotę krzyknęli .Rakowski 3 razy taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) okolice piaseczna jak ktoś ma znajomego co potrafi wyjąć i złożyc skrzynie będę wdzięczny Suzuki m800 MK Motocykle na trasie do LesznowoliKarol: 501-009-949 Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 czy ktoś się wybiera na air-show w Radomiu w weekend , jak mi skończą naprawę motoru to chętnie bym się z kimś wybrał :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Się nie wybieram ale jak Ci skończą w Moto-Rakowski to opisz jak poszło i za ile... Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 NO to tak motor już odebrałem od Moto-Rakowski skrzyni mi nie robili doszli do wniosku że skoro na każdym biegu ciągnie, żaden bieg nie wyskakuje to raczej jest wszystko ok a że cos tam hałasuje to prawie normalne w Suzuki( chyba maja kiepskie zdanie o tej marce ) . Jeśli chodzi o stuki to ustały po przeglądzie wydechów tak zakładali że coś jak by przy kolektorze bardziej stukało niż w skrzyni, choć nadal jest takie niski brzęczenie w górnej części silnika przy średnich obrotach ale wydaje mi się że tak już było od kiedy go kupiłem. mają zdjąć górną części głowicy i zobaczyć jak to tam wygląda wszystko ale to dopiero w przyszłym tygodniu. Skrzynie chyba sobie odpuszcze w tym roku skoro wszystko działa jak powinno to chyba nie ma tragedii. Ale fakt że wydaje mi się jakby za głośno chodził mi ten napęd nawet na luzie słychać jakieś chrobotanie ( albo jestem już przewrażliwiony jak mnie postraszyli remontem ) ale morze ten wał tak ma? Póki co zapłaciłem 200zł za pozbycie się stukania o które mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi