Piero8 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 około 9-10dopasuję się zgdamy się telefonicznie ewentualnie jeszcze w celu doprecyzowania...Mam Twój mobile i Mycha75's również Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ja niestety w sobotę przed południem planuję wymianę olum w moto, mam tylko nadzieję jeszcze tego samego dnia potestować sprzęt już na nowym płynie. Jakbym dał radę, dam znać na koma, też mam ciśnienie na jazdę w ten weekend :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metaxa Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ja najwcześniej moge około 12:00,niestety obowiązki nie pozwalaja wczesniej sie wyrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Jutro ma być patelnia i 30 st. w cieniu, nic dziwnego, że Piero8 chcesz startować rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metaxa Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 2 stopnie w tą czy w tamtą już nie robią róznicy.Piero8 nie wyrobie się na 11:00,najwcześniej 11:30 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 No i jak się Wam udała przejażdżka? :) Ja niestety dziś nie pojeździłem, pół dnia serwisowałem sprzęt i skończyłem przed 21-tą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) Jak dla mnie to była bomba, pojeżdżone, porozmawiane, popite ;-)... Colą... Naleśniki tylko troszkę okazały się kiepskim pomysłem... nie polecamy... Do zobaczenia Edytowane 28 Sierpnia 2011 przez Piero8 Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metaxa Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 było słodko dosłownie! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 witam Was,Czy dzisiaj planujecie jakieś krotkie jazdy? Jeśli tak to chętnie się przyłączę jeśli pozwolicie.Pozdrawiam :icon_biggrin:, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ... pół dnia serwisowałem sprzęt i skończyłem przed 21-tą. To chyba nie tylko wymiana oleju, tak jak wspominałeś, ale coś grubszego :icon_eek: Naleśniki tylko troszkę okazały się kiepskim pomysłem... No to fakt :lapad: Następnym razem proponuje pojechać trochę dalej, może Zegrze i jakaś smażalnia ? było słodko dosłownie! :bigrazz: Chyba mówisz o lodach ... oczywiście z polewą czekoladową :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Gandalf: dokładnie oleju z filtrem. Przez pogodę w sobotę zacząłem ok. 16.30. To mój pierwszy raz w oleju, zawsze serwis robił "brudne" sprawy, ale tym razem chciałem sam z manualem serwisowym krok po kroku. Da się, choć trzeba się troszkę napocić :icon_biggrin: . Przy okazji cieszę się z niedzielnego spotkania, było sympatycznie, szkoda że tak krótko. Dzięki za wspólną przejażdżkę :crossy: . Mam nadzieję, że kolejna będzie gdzieś dalej, a ewentualna pizza będzie tym razem na puszystym grubbym cieście :flesje: . Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Ktoś dziś po 18-stej chętny na kilka km? Muszę przestestować moto. Jeszcze dam znać czy uda mi się wyrwać z pracy o 17 :-) Pzdr ..... i jeszcze dodam, że również dzięki za niedzielę :-) Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez Piero8 Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Chcesz powiedzieć, że problem z dławieniem silnika rozwiązany? Bardzo jestem ciekaw przyczyny . Ja chętny ale dziś niestety nie dam rady, zyczę owocnego testowania :ph34r: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metaxa Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 dziekuje chłopaki za wspólną niedziele :bigrazz: Piotrku sprzęt naprawiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 witam Was, Czy dzisiaj planujecie jakieś krotkie jazdy? Jeśli tak to chętnie się przyłączę jeśli pozwolicie.Pozdrawiam :icon_biggrin:, Rowmar skąd startujesz moto, okolice jak w temacie wątku? Bo jak do krótkich przejażdżek to Zielonka wypada jednak trochę daleko od Konstancina :rolleyes: . Piero8: jak tam sprzęt, nie chwalisz się, nie piszesz, żyjesz? :blush: . Ktoś chętny na dostojną włóczęgę po okolicy dziś po pracy? Szykuję się na godzinkę-dwie po 17:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi