Skocz do zawartości

Aprilia RSV Tuono 1000 RR

Papuq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Sprzedam Aprilie Tuono 1000R z 2008r. Motocykl gotowy do jazdy bez żadnych inwestycji. Jestem pierwszym właścicielem, motocykl kupiony w polskim salonie latem 2008 roku. Jest to egzemplarz opisywany prze zemnie na łamach portalu Motogen

http://otomoto.pl/aprilia-tuono-1000-r-M2752587.html

Motocykl miał jeden kontakt z ziemią na parkingu, w skutek którego otarł się Cash pad, poza tym żadnych uszkodzeń.

Nie będę się rozpisywał o walorach jezdnych tego motocykla, w tej kwestii odsyłam do moich artykułów.

Motocykl jest troszkę doinwestowany. Na początek eksploatacja.

500km temu pełen serwis który wykonuje się przy 20 000, ja wykonałem go wcześniej w ramach przygotowań do sezonu.(oleje, filtry,płyny,świece itp.)

Dodatkowo wymienione zostały:

-opony

-Napęd

-hamulce

W motocyklu dodatkowo zainstalowałem:

-Carbonowe „ tłumiki” robione na zamówienie we włoskiej firmie WRP (posiadam jeszcze oryginalne wydech)

- Slidery na ośkach

- CrashPady

- Akcesoryjne siedzisko pasażerki (duże , szerokie, grube i miękkie, z uchwytami)

Oczywiście motocykl posiada:

Przewody hamulcowe w stalowym oplocie i amortyzator skrętu.

Za dodatkową opłatą do motocykla mogę dołożyć zestaw sakw tekstylnych firmy CARGO Endurance x2 boczne i jeden Top na tylną kanapę.

W razie jakichkolwiek pytań proszę DZWONIĆ 508 532 803

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...