goldenka Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Sprzedam swoja virażke.Rok 91 stan bardzo dobry.Jest to moj pierwszy motocykl z tym ze teraz przyszła mi chec na Draga :rolleyes: .Maz jezdzi na Dragu 1100 ja planuje 650 w zwiazku z tym chce sprzedac virażke.Nie było z nia zadnych problemów .Kilka mcy temu zmienionne membrany na nowe,nowe podnózki,kiera,szyba i takie tam drobiazgi .O ile membrany musiałam zmenic to reszta tak ot.. Motor zadbany ,jezdze na nim sama z kolezanka i nie wyobrazam sobie zeby cos tam nie grało w drodze,wiec wszystko pilnowane na biezaco.Cena 6800.kontakt tel.694123862,zdjecia duze oczywiscie wysle na maila na zyczenie.Motocykl do obejrzenia w Nowym Saczu https://picasaweb.google.com/117441923347225235559/Virago TU ZDJECIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi