Skocz do zawartości

SUOMY RACING

Rekomendowane odpowiedzi

siema, targaja mna dylematy jesli chodzi o zakup kasku, doszlo do tego kupno butow. waham sie w zasadzie miedzy dwoma modelami suomy racing i sidi vertigo. Vertigo przymierzalem sa kozackie lekkie dopasowane i swietnie wygladaja. Suomy widzialem jedynie na zdjeciach i nie ciezko znalezc konkretne opinie uzytkownikow. Moze ktos z was w tym jezdzi ? Na forum tez nic nie znalazlem

Jeżdżę w sidi vertigo, ze wszystkich przymierzanych przeze mnie - vertigo najwygodniejsze, po dwóch miesiącach jazdy - czasem nawet 5-6 godz. dziennie - stwierdzam ze są rewelacyjnie wygodne, wloty zapewniają dobra wentylacje, stopa nie poci się bardziej niż w zwykłych półbutach. Wiec jeśli przymierzyłeś i pasują ci te buty, to myślę ze nie ma się nad czym zastanawiać. Ja swoje najpierw przymierzałem i porównywałem w salonach, a zamówiłem w sieci za 829zł

Kupiłeś kask Maruschin ? napisz kilka słów jak ci się użytkuje..

Dzieki za opinie. Raczej nastawiony bylem od samego poczatku na vertigo takze nie trzeba bylo mnie przekonywac. Co do marushina jeszcze nie kupilem dlatego ze nie mieli go w motoakcesoria do przymiarki a wiesz jak to jest kupowac kask na OKO. Natomiast przymierzalem rowniez sharka s900 vision-r nolanan85 i shoei xr1000. Z tych wszystkich jakos najlepiej i najwygodniej czulem sie w sharkach. Zamowie jutro marushina do motoakcesoria celem przymiarki i dotkniecia tego modelu. Jesli okaze sie w porownaniu do sharkow spoko to wezme. Brakuje mi blendy w nim no ale cos za cos w koncu wlokno szklane.