SHLrider Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 (edytowane) SPRZEDAM. PIAGGIO NRG MC3 WART SWOJEJ CENY. Do sprzedania piaggio nrg mc3 sport series z 2004 roku. Skuter sprowadzony z Anglii przez handlarza zakupiony przeze mnie w styczniu 2009r z przebiegiem 6100 km. W chwili obecnej przebieg wynosi ponad 14 tys i ciagle rośnie. Silnik ładnie pracuje v-max 80 km/h zablokowany jest jeszcze na module. Spalanie 3.0- 3.5l. Na pełnym baku robilem ok. 220 km. Wizualnie posiada kilka rys spowodowane normalnym uzytkowaniem. Od poprzedniego właściciela dostalem boczne plastiki mowil mi ze kupil z allegro ladne plastiki a przyszly mu porysowane i ich nie zakładal i mi dorzucil do motoru. Te zalozone tez sa posiadaja rysy i dlatego chciał zmienic.W marcu 2009 roku kupiłem do niego plastik pod spod (215 zl)Do motoru gratis dorzuce 2 boczne plastiki, ryfle na podłoge, oryginalne sprzęgło, 2 kluczyki. Mały tuning optyczny.-neony - niebieskie -białe klosze kierunkowskazów-carbonowa kratka z przodu, -carbonowy przedni blotnik, -carbonowe klamki hamulcy-carbonowe lusterka łezki-polerka przekładni-krótki plastik pod rejestracje-ryfle -audio (radio ,głosnik 150W) ( pasuje jeszcze czyms obic dla lepszego wygladu, mało kiedy używałem) W 2010 roku przy przebiegu ok. 10 tys km. Wymienilem.-wkład filtra powietrza stage6 -sprzęgło Polini 3G Speed Clutch-rolki-spręzyna Hebo Ale skuter posiada wady tak jak każdy uzywany motor - ułamana klamka przedniego hamulca ( jeździłem tak odkad kupiłem motor i mi nie przeszkadzało) - do wymiany opona z tyłu ( bierznik jest tylko na bokach, w srodku jest zupełnie „łysa”- pasuje jeszcze wymienic świece ale to zrobie w ciagu 2 tyg jak będę miał czas. Cena 3500 zl do negocjacji. Dla powaznie zainteresowanych mogę opowiedziec cała historie moto odkad jest w moim posiadaniu nie mam nic do ukrycia mogę jeszcze dorzucic kask uzywany przeze mnie motowell ff4 o wartości 230 zl przed sprzedaza caly srodek zostanie wyprany.http://motor-x.pl/cache/images/ee8f0a176eefae780d86cc721e1b1434.jpg kontakt:tel: 514805242gg: 1032684e-mail: [email protected] lub [email protected]lub pisac PW Pińczów woj. Świętokrzyskie. wiecej zdjęć na stronie: http://polskajazda.pl/Motocykle/Piaggio/NRG/69099 Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez SHLrider Cytuj Live To Ride, Ride To Live Motocykle to nie wszystko ale bez Nich wszystko jest Niczym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHLrider Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 cena 3250 zl do negocjacji Cytuj Live To Ride, Ride To Live Motocykle to nie wszystko ale bez Nich wszystko jest Niczym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHLrider Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 zakupiona nowa opona taka jak w podanym linku: http://i01.i.aliimg.com/photo/v1/202866765/FGRL_056_Scooter_Tire_130_60_13.jpg na dniach zostanie załozona. cena 3200 zl do negocjacji. Cytuj Live To Ride, Ride To Live Motocykle to nie wszystko ale bez Nich wszystko jest Niczym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHLrider Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 opona juz załozona stara zostawiam do wglądu. Motor bez wkładu finansowego Cytuj Live To Ride, Ride To Live Motocykle to nie wszystko ale bez Nich wszystko jest Niczym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi