Skocz do zawartości

[s] Suzuki Intruder 1400

panicz andrzej
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z powodów finansowych muszę niestety sprzedać mój motocykl Suzuki VS 1400. Jest to rocznik 1991, skrzynia 4-biegowa, wersja bodajże amerykańska. Motocykl jest przerobiony na bobbera, a jeśli chodzi o szczegóły to:

-jedno, duże siedzisko z oparciem - pod tym względem jest super wygodnie,

-wysoka kierownica HD wraz z kierunkami - na pewno robi wrażenie,

-przemalowany na czarny mat,

-tylne amortyzatory - krótkie - AME,

-przedłużone podnóżki - AME,

-tylne światła - LED - na oparciu - z boku, nad tablicą rejestracyjną,

-głośne wydechy,

-gmole,

-bak obszyty skórą,

-akcesoryjny mały licznik (mechanik ocenił, że motocykl ma przejechane ok. 40 000 km)

-dodatkowo są stelaże pod sakwy i same sakwy (brązowa skóra) i wzmocniony piórnik z takiej samej skóry (widać na jednym zdjęciu).

Motocykl mam ok. 3 miechy, zrobiłem nim ok. 2 tyś. kilometrów, może trochę więcej. Przed kupnem został obejrzany przez mechanika i sprawdzony. Raport na kilka stron A4 przekazuję Kupującemu, nic nie zbroiłem więc jest aktualny. Wymieniałem tylną oponę miesiąc temu - teraz obie są w bardzo dobrym stanie, dodaję też 2 osłonki na wydechy. Zuzia pali w trasie 6-6,5 litra, w mieście trochę więcej :)

Jest to na pewno maszyna z charakterem, robi piorunujące wrażenie na drodze i na właścicielach HD ;) Mam nadzieję, że trafi w dobre ręce... Proszę śmiało pisać i dzwonić. Zapraszam do obejrzenia motocykla i jazdy próbnej.

KONTAKT: 791-690-666, ANDRZEJ

111.jpg

222.jpg

333.jpg

444.jpg

Filmik z motocyklem (autor: rozumer z forum intruder polska):