Skocz do zawartości

Marushin 999NX

Rekomendowane odpowiedzi

cześć. Na wstepie inforuje ze przejrzalem forum i nie znalazlem nic, oprocz ogolnej pogawedki na temat marki marushin, gdzie wypowiedzial sie 1 uzytkownik i reszta postronnej gawiedzi :P A więc przymierzam sie do zakupu garnka, oczekuje poza bezpieczenstwem tez fajnego designu. Wertując alledrogo natrafilem na ten model, czy ktos moze sie wypowiedziec z perspektywy uzytkownika na temat tego modelu LUB marki. Chodzi mi o neutralna wypowiedz a nie o gadanie o czyms w czym sie nie jezdzilo. Jak wypada parowanie szybki czy wentylacja.Pozdrawiam bylbym zapomnial link do portalu. http://allegro.pl/wyprzedaz-marushin-999nx-konokita-motofaza-i1676114821.html

Edytowane przez relakzstyle

Niema na rynku helmu ktory tak wspaniale oddaja jakosc w stosunku do ceny. Mozesz smialo brac, Marushin jest naprawde dobrym wyborem.

:crossy:

cześć. Na wstepie inforuje ze przejrzalem forum i nie znalazlem nic, oprocz ogolnej pogawedki na temat marki marushin, gdzie wypowiedzial sie 1 uzytkownik i reszta postronnej gawiedzi :P A więc przymierzam sie do zakupu garnka, oczekuje poza bezpieczenstwem tez fajnego designu. Wertując alledrogo natrafilem na ten model, czy ktos moze sie wypowiedziec z perspektywy uzytkownika na temat tego modelu LUB marki. Chodzi mi o neutralna wypowiedz a nie o gadanie o czyms w czym sie nie jezdzilo. Jak wypada parowanie szybki czy wentylacja.Pozdrawiam bylbym zapomnial link do portalu. http://allegro.pl/wyprzedaz-marushin-999nx-konokita-motofaza-i1676114821.html

Cześć,

Posiadam dokładnie ten sam model o który pytasz. Uważam, że kask jest wykonany bardzo przyzwoicie i niczym nie odbiega od standardów kasków z najwyższej półki - w końcu produkcja japońska. Kask jest bardzo lekki (1350g) i bardzo wygodny, po przesiadce z SHARKA S500 byłem zaskoczony, że kask sportowy może być tak cichy, naprawdę nie ma do czego się doczepić nawet przy dużych prędkościach. W standardzie masz antifoga, dlatego parowanie szybki nie wystepuję w nim. Wentylacja jest OK, choć wydaję mi się, że mogło być trochę lepiej, no ale zawsze znajdzie się jakiś minus.

Podsumowując - kask jest naprawdę dobry, za tą cenę dostajesz skorupę o świetnej jakości.

Mi udało wyhaczyć się go za 100€ gdy w tym samym momencie cena sklepowa wynosiła 1500zł - tym bardziej nie mogę powiedzieć złego słowa :)

Aha byłbym zapomniał - zaliczyłem w nim glebe i też daję rade :) Bani mi nie urwało :)

Bierz i daj znaka nt wrażeń!

Pozdr.

V-TWIN wanker