Lukasz_SE Opublikowano 30 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Słuchaj Łukasz ja mam pytanko. Mianowicie chodzi mi o to czy trick COASTER [ jazda na gumie na luzie ] wykonuje się używając tylnego hamulca czy polega to na perfekcyjnym balansie. Pisałeś że filmowałeś SoH więc może mi odpowiesz... bo oni coastery robią spore... z góry dzięki !!! Rozpedzasz sie na tylnim kole i kiedy jedziesz wystarczajaco szybko dodajesz wiecej gazu tak aby motocykl zaczol juz leciec do tylu.Wtedy wciskasz sprzeglo i dalej juz jedziesz na tylniej gumie kontrolujac pochylenie motocykla za pomoca tylniego hamulca.Jak ja ich filmowalem kolesie mieli jeszcze inne motocykle (matti Yamaha R1,Jompa Kawa Zx9R) i wtedy jeszcze nie potrafili robic coasterow.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radek46 Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 Dziękóweczka!!! jak znasz jakieś ciekawe stronki to wrzuć linki... Pozdro!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi