relakzstyle Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 SIEMA ! Tematyką motocykli interesuje się już szmat czasu, ale dopiero teraz miałem środki aby zacząć kurs. Dziś udało mi się za 1 razem zdać ! :D jupi. PORD GDYNIA. :) pozdrawiam i do zobaczenia na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 gratuluje;) mi ukradli dokumenty i termin egzaminu mi sie zmienil na o wiele pozniejszy;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cataliades Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Też gratuluję. Niedługo sam będę przez to przechodził :(. Mam nadzieję, że zdam za pierwszym razem (A1) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 zdasz zdasz :) tylko się nie bać i do przodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi