artur-suz-wawa Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 tak jak w temacie , ma ktos ochote na wypad na mazury???wybieramy sie narazie w dwa moto na mazury , taki niedzielny wypad np, start kolo 8 rano , jedziemy na mazury [jakies fajne miejsce]???? , kąpiel w jeziorze , potem dobry obiadek i powrót do wawya moze macie inne pomysły...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin75 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Jak byście przełożyli ten wyjazd na 29.07.2011 to będziemy na 4 moto(prędkość Cruiserowo-Chopperowa) jechać na Giżycko i Mrągowo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agarbo Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Ja się chętnie podepnę jak pogoda dopisze.Może w okolice Ruciane Nida (200km), potem na Mikołajki, wokół J. Śniardwy i powrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Z tym Ruciane potem Mikolajki , fajny pomysl potem mozna Orzysz , Pisz jeszcze raz Ruciane i do wawkijak sie pogoda nie spier....... to startujemy kolo 8 rano w niedziele predkosc raczej spokoina 100-120 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agarbo Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 ok, ja będę jechać z Woli - może jakiś punt zborny na stacji z Markach na wylocie - nie wiem co tam jest najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 to moze Shell na Radzyminskiej tu przy macro na przeciw M-1mam nadzieje ze pogoda bedzie lepsza niz dzis he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agarbo Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 no zobaczymy, prognoza jest kiepska :(shell może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek82 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Filmik z powrotu z mazur znajomych ;) http://www.youtube.com/watch?v=i4XawPOHvFY&feature=autoshare Cytuj http://www.youtube.com/user/wariatex?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 he he hedobreeeeeee ile kosztuje nakrecenie takiego filmu..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi