bartw Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Witam. Mam do sprzedania oponę michelin pilot 120/70/ r 17. Oponę założyłem do kawy zx6r, ktoś mi ją źle dobrał, jest za duża i obciera owiewki, przejechałem na niej 600 km, jest jak nowa. Opona jest z końca 2010 roku.Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt [email protected] lub tel 721118385.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) Witam. Mam do sprzedania oponę michelin pilot 120/70/ r 17. Oponę założyłem do kawy zx6r, ktoś mi ją źle dobrał, jest za duża i obciera owiewki, przejechałem na niej 600 km, jest jak nowa. Opona jest z końca 2010 roku.Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt [email protected] lub tel 721118385.pozdrawiamPo słowie "PILOT" powinno być jeszcze coś dodane bo są np. Pilot Road, Pilot Road 2CT, Pilot Sport, Pilot Power i każda z tych gum ma inną chrakterystykę, chociaż jak do ZX6R to raczej Pilot Roady to nie są :icon_biggrin: . Napisz co to za "Pilot" i podaj cenę jaka cię interesuje Edytowane 20 Lipca 2011 przez -lisio- Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartw Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Witam. To jest PILOT ROAD, chcę za nią w sumie pół ceny 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi