canada.rider Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 (edytowane) W dniach 26-27.08.2011 Born To Ride MC Poland zaprasza na I Zjazd Motocyklowy w pierwszej stolicy Polski do Imiołek k/Gniezna. Bieżące informacje na stronie klubowej www.borntoride.pl Edytowane 14 Lipca 2011 przez canada.rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canada.rider Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 (edytowane) I Zjazd Motocykli w Pierwszej Stolicy PolskiW dniach 26-27.08.2011 Born To Ride MC Poland zaprasza na I Zjazd Motocykli w Pierwszej Stolicy Polski w Imiołkach koło Gniezna.Na naszej imprezie czekają Was niezapominanie chwile. Profesjonalna gastronomia w przystępnych cenach oraz bar pod szyldem Lecha. Do waszej dyspozycji:-pole namiotowe oraz możliwość rezerwacji kwater-zaplecze sanitarne.-zaplecze gastronomiczne.-koncerty kapel rockowych.-stoiska z ubiorami i gadżetami motocyklowymi. Atrakcje:-zwiedzanie Ostrowa Lednickiego-rejsy promem-pokaz STUNTU-konkurencje z super nagrodami-parada ulicami Gniezna Cena Wjazdu: 30PlnWeterani powyżej 60 roku życia, oraz amazonki - gratis. Oczywiście wjazd na Zlot motocyklem SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!! Bieżące informacje na stronie klubowej www.borntoride.pl Edytowane 31 Lipca 2011 przez canada.rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canada.rider Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) Program I Zjazdu Motocykli w Pierwszej Stolicy Polski.PROGRAM_ZLOTU_GNIEZNO_2011.pdf Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez canada.rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy_adas Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 wybiera sie ktos z okolic Koszalina? ja z kobieta wyruszamy jakos w piatek po poludniu:) do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 wybiera sie ktos z okolic Koszalina? ja z kobieta wyruszamy jakos w piatek po poludniu:) do zobaczenia.Hej,my wyjezdzamy w piatek o 12:30 ze Szczecina na 2 moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy_adas Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 no to do zobaczenia na miejscu... ze wzgledu na prace my dotrzemy dopiero wieczorem. mamy nadzieje ze ok 16 uda nam sie wyruszyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Jeszcze kameralny ale bardzo pozytywny zlocik. Do jeziorka 20 metrów, bardzo dobra organizacja czasu, fajne koncerciki i super Ludzie. Myślę że za rok trafię tam znowu :) Pozdrowionka dla tych którzy byli i stworzyli fajny klimat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy_adas Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 dokladnie... my za rok tez na pewno zawitamy, bardzo pozytywny zlot:) aaaaa i widzialem Wasze moto ZS, rano w niedziele jak wjezdzalas do lasku:) ale tez zajety pakowaniem bylem:) do zobaczenia za rok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 dokladnie... my za rok tez na pewno zawitamy, bardzo pozytywny zlot:) aaaaa i widzialem Wasze moto ZS, rano w niedziele jak wjezdzalas do lasku:) ale tez zajety pakowaniem bylem:) do zobaczenia za rok:) No proszę, ja niestety nie widziałam ZKL ;) a my byliśmy w 2 moto na ZS :) Ps. Mam nadzieje że nie wyglądałam tak jak się czułam ;)Do zobaczonka za rok.Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy_adas Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 żółty fazer z kufrem, ale ZK nie ZKL;p chociaz moto sie prawie nie ruszalo z miejsca, bo kierowca byl niedysponowany:) my postaramy sie jeszcze zawitac na inny zlot organizowany przez BoornToRide, spoko chlopaki sa:)do zoabczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi