rumek999 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 WitamMam do sprzedania PRAWIE wszystkie części do ETZ 150. Nie będę wymieniał wszystkiego, a o pozostałe rzeczy pytajcie przez PW, w temacie lub przez telefon. Motocykl ma krzywe lagi, z centrowane przednie koło, połamaną półkę pod zegary, połamaną klamkę od sprzęgła i delikatnie krzywy tylny wahacz (do naciągnięcia), z tego co pamiętam nie ma innych uszkodzeń.Mogę sprzedać w całości i wtedy cena około 900zł Silnik w 100% 2000km po generalnym remoncie i świeżo po dotarciu ( do wglądu mam stare części) - 400złRama z dokumentami (ubezpieczenie muszę sprawdzić ale do końca maja 2012 ; przegląd do chyba kwietnia 2013 (wszystkie dokumenty są i motocykl jest na białej tablicy). - 400złDrugi gaźnik NOWY - ok. 50 zł O inne części proszę pisać, fotki mogę wrzucić.telefon: 518-349-300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi