Niuniek21 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Witam a właśnie dziś zalałem olej do mojej Etz-y i jak ruszam kopniakiem to wał stoi w miejscu. I właśnie co to mogło się stać może to tylko sprzęgło się ślizga? a może stożek na wale się wymulił? dodam że gdy nie było oleju to było wszystko ok przy ruszaniu kic-starterem wał się kręcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Rozumiem, że kopniakiem da się wykonać normalny ruch tylko wał się wtedy nie kręci? Sprawdź luz na klamce, bo więcej niż pewne, że to ślizgające się sprzęgło. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niuniek21 Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Już rozwiązałem ten problem. Wielkie Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi