Hanna Godleś Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Szanowni Państwo,Dnia 25 maja 2011 (w przeddzień Dnia Matki) o godzinie 14.05 zginął mój mąż i ojciec mojego 5-letniego synka, Andrzej Godleś - był zapisany do tego forum. Mąż jechał obwodnicą Radzymina motorem a'la czoper (Yamaha Road Star) i przejeżdżając obok robót drogowych polegających na pogłębianiu rowów zderzył się z pracującą koparką. Mąż zginął na miejscu. Poszukuję osób, które tego dnia jechały obwodnicą Radzymina w kierunku Warszawy na odcinku między zjazdem na Radzymin a Warszawą i mogą coś powiedzieć na temat oznakowania robót drogowych. Proszę Was o zgłaszanie się do Prokuratury w Wołominie, ul. Prądzyńskiego 3A,Tel. 022 7762271.W imieniu swoim i syna bardzo dziękujęHanna GodleśTel. 0609 445 196 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Przykro mi bardzo :(popytam kolegów na innch forach może ktoś coś wie.Ogólnie to problem z robotami drogowymi jest cały czas. U mnie w mieście co kilka dni łataja jakieś dziury i nic ani znaku ani posprzątania ulicy z kamyczów nic. Chyba najgorsza zgroza motocyklistów "roboty drogowe i naprawianie dziur żwirem bez oznakowania i sprzątania resztek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablocbr Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Moje kondolencjeProponuje także w policji sprawdzić samochody z wideorejestratorami, one cały czas nagrywają podczas jazdy. Może któryś przejeżdzał tą drogą tego dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 zobacz date ostatniego postu :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka69 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 moje kondolencje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi