Marko93 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam. Jestem od niedawna posiadaczem Suzuki GSX 750 ef z roku 1985. I mam takie pytanie, ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć filtra oleju. Jedyne moje przypuszczenie to dekielek w misce olejowej przymocowany na 3 śrubach + jedna duża ulokowana na samym dole. Dekielek ten znajduje się po miedzy kolektorami. Czy to tam znajduje się filtr oleju? Proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 masz taki sam dekiel ? http://moto-fiszki.pl/?cat=218418&model=6172&rok=1985&marka=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko93 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Dokładnie taki sam. Dzięki za odpowiedz. Jeżeli ktoś by posiadał jakąś książkę z budową itd. tego moto proszę o link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi