katka40 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 (edytowane) W początkach sierpnia planujemy wyprawę w Dolomity, czy ktoś może polecić trasę i namiary na noclegi, Edytowane 4 Lipca 2011 przez katka40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 W początkach sierpnia planujemy wyprawę w Dolomity, czy ktoś może polecić trasę i namiary na noclegi, W sierpniu cała Europa wyjeżdża na wakacje. Czyli ... najwyższe ceny i rzeczywiście lepiej zarezerwować noclegi bo może być trudno znalezienie na spontana.Jak jeżdżę zazwyczaj w czerwcu więc mam komfort, że jadę i staję gdzie mi pasuje.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi at Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) W początkach sierpnia planujemy wyprawę w Dolomity, czy ktoś może polecić trasę i namiary na noclegi,ja zrobilem trase wieden-graz-faakersee-potem droga 111 do cortiny d.ampezzo no i marmolada tam nozesz poszlec-potem pojechalismy na salzburg ale mozesz zaliczyc jeszcze jezioro gardasorki zapomnialem o spankucampingi sa co iles km-no powiedzmy 30a pensjonaty sa tez czesto w granicach 20e-25e z sniadaniemwisza choragiewki (flaga austri)szukac raczej troche od drogi bo spoko i taniejna cempingach zawsze znajdziecie miejsce bo polowa to sa tylko na jedna nocmilego zwiedzania Edytowane 8 Lipca 2011 przez andi at Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi