mirwix Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Hej! Postanowiłem założyć nowy wątek w celu wymiany poglądów i ewentualnych wspólnych wyjazdów posiadaczy/właścicieli chopperów i cruiserów z Leszna i okolic. Jak zauważyłem głównymi graczami na forum z Leszna są koledzy na zdecydowanie odmiennych maszynach :). Tak więc ludziska zgłaszajcie się!! Zaznaczam, że jestem tutaj nowy i nie chce się wymądrzać, bo na pewno jest wielu starych wyjadaczy. którzy jeżdżą od lat. Ja zdecydowałem się na motor dosyć późno, ale myślę,że na to zawsze jest czas.Tak więc pozdrawiam wszystkich i czekam na jakiś odzew.Mam nadzieje,że choć kilka osób się odezwie :cool: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam kolegę :buttrock: Na pewno znajdą się ludzie ujeżdżający tego typu sprzęty. Jadnak zajrzyj sobie do LBM => http://lbm-leszno.pl/ Tam większość jeździ cruiserami. Spotkania są w każdy czwartek na 17.00 pod mamutem. Pozdrawiam :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirwix Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Dzięki za info.Wszedłem na stronkę i znajduje tam parę znajomych twarzyczek!Myślę,że z tej mąki będzie chlebek :wink: POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korki1 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Dzięki za info.Wszedłem na stronkę i znajduje tam parę znajomych twarzyczek!Myślę,że z tej mąki będzie chlebek :wink: POZDRAWIAM!Mysle ze dobrze ze zalozyles taki watek.Pozdrawiam korki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi