szymonk988 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 2. Ja chciałem Z, to chcieli jakoś 700zł :banghead: bez przesady :)ale podam własny przykład poprzednik na rok 28 zl ja 240 :P błąd jeden zarejestrowałem i ubezpieczyłem sam :P z następnym moto będzie już inaczej :) a maszynka piękna ja tez właśnie zastanawiam się nad nowa maszyną na przyszły sezon i to są te same typy :P szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter6514 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 ale tez jakby nie patrzec te 240zl to znowu na kolana nie powala heh da sie zneisc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Jak się ma doświadczenia z MZ na kursie tylko to GSXR na pierwsze moto jest idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonyBravo1985 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Gratuluję zakupu!!!! Ja również miałem dylemat między Hondą a Suzuki i tak jak w Twoim przypadku stałem się właścicielem Gixera. Moje lekarstwo na zbytnie odkręcanie to seans na YuoTubie przed śmiganiem z hasłem o tytule wypadki motocyklowe itp. I nie powiem jakoś daje do myślenia i wtedy jak u Ciebie 7-10tyś obrotów max:) Szerokości kolego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi