MariuszJ Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Może konkrety jakieś.... co do prezentu chyba tak jak ustaliliśmy a może coś na temat spotkania.LUKOIL koło 14;30 czy na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Może konkrety jakieś.... co do prezentu chyba tak jak ustaliliśmy a może coś na temat spotkania.LUKOIL koło 14;30 czy na miejscu? Co tak wcześnie? A może lepiej spotkać sie :zaraz jak się zjeżdża z mostu na Poznań jest stacja po prawej stronie chyba Shell. Bo jechać przez cały Toruń moturami to chyba nie wypał w godzinach 14-15 :icon_rolleyes: I jeszcze jedno,dlaczego tak wcześnie? ślub jest o 16, myślę że wystarczy z podgórza wyjechać o 15:30,lub 15:45 :crossy: Co do pogody to hmmm troszkę przeraża :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 ja do 13 pracuje w sobote tak czy inaczej, na 14:30o sie nie wyrobie- troche za szybko jak juz to gdzies sie spotkać po 15 na lajcika i tyle :) oby nie padało!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Co tak wcześnie?..........................................I jeszcze jedno,dlaczego tak wcześnie? ślub jest o 16, myślę że wystarczy z podgórza wyjechać o 15:30,lub 15:45 :crossy: Przepraszam pomyliłem godziny, nie wiem dlaczego ale ubzdurało mi się, że o 15 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Hmm ja nawet na 15 nie dojadę.... Syla ślub jest na Rybakach to czemu pchać się na most?? Skakać będziemy?ps.ja raczej dotrę sama jeżeli dotrę.... Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Sylwi się pomyliło troche z tym szelem :D z różnych źródeł słyszałem ze sie jacyś moturzyści spotykają sie po 15 gdzies na parkingu koło auli na UMK- to moze tez my tam?? czy lepi lukojl na lubickiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Tak Madzia pomyliło mi się ubzdurałam soie że na Rudaku :icon_rolleyes: MAgdalenka myśle że na 15:15 możesz się wyrobić :biggrin: Co do spotkania to uważam że Aula UMK jest dobrym pomysłem ponieważ jest dużo miejsca. Proszę sie określić :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 To ja już nie ogarniam... Bartek o której wyjeżdżasz pojedziemy razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 (edytowane) Mariusz to jedziemy razem :) podjedź do mnie tak mysle 14:30 , potem jedziemy do Sylwi i potem dalej- na UMK ok?? ps ja do 13 w arbajcie, a koła jeszcze nie założyłem :P Edytowane 30 Lipca 2011 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Było zajefajnie, nie do opisania.... czekamy na następny ślub :) Bartuś & Syla zaęszczac ruchy :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Tak następne wesele się przyda tylko muszę klakson zamontować :P Zdjęcia z wczoraj są pod tym adresem:https://picasaweb.google.com/110111317890785063200/Wesele?authkey=Gv1sRgCMT0lMjioPL0iQE Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) no i było bardzo sympatycznie i miło :) :ph34r: ps. Mariusz: spokojnie jesczze jest czas, bez nerwóffff :icon_biggrin: :bigrazz: Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Również potwierdzę. Wszystko super ogarnięte i zorganizowane pierwsza klasa :lalag: A jak Państwo Młodzi ? Pewnie się jeszcze nie otrząsnęli ? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) A Państwo Młodzi w końcu doszli do siebie :DKochani! Było wspaniale, dziękujemy za wasze przybycie, jesteście cudowni, aż łza zakręciła się w oku!!!Bartez dziękujemy za dymek, ksiądz już wystawił nam rachunek za kostkę :DDDDDD;))))))))))) Kury we wsi przestały się nieść, a mieszkańcy wstawiają nowe szyby w oknach :DDziękujemy za prezent, na pewno przyda się na początek :)) Pogoda też dopisała i w ogóle jesteśmy mega zadowoleni z całej imprezy. Zobaczyć przed kościołem wasze mordki i maszyny to chwile niezapomniane do końca życia:)Grass- cudownego masz synka!!!!!!!:)Asiu PikPok - dziękujemy za delegację:)))Keryn - dzięki za prowadzenie watachy!!!;) I w ogóle wszystkim dziękujemy za obecność! P.SOczywiście prosimy o wszelkie fotki na mojego emaila:[email protected] My jeszcze nie dostaliśmy zdjęć, ale jak tylko dostaniemy to się pochwalimy :)))) Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi