mamut76 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam serdecznie,Czekam na kominki Tab do mojego V-rod muscle i dzisiaj dostałem wizji zamontowania fuel managera pomyslałem będzie mniej roboty na potem.Jest mapa o nazwie Base Stock Setting wiec chciałem na niej pojeżdzic do czasu paczki.Wziolem sie do roboty zgodnie z instrukcją,przeleciałem powoli jak mi nakazano w skrypcie. zmieniłem na chwilke filtr na K&N,starałem się wykalibrować zgodnie z zaleceniami i sie ze*rało stracił moc i obroty silnika padły na pysk.Nie mam pojęcia o co teraz kaman bo po odlaczeniu managera i podpieciu jak wczesniej przewodow dalej nie ma mocy i gasnie na wolnych.Wiec prosba ktos moze ma jakies doswiadczenie wiedze na temat Tab performance???.Z gory dziekuje i szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi