Marrr Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Będę miał niedługo okazję zatrzymać się na chwilę po drodze w Poznaniu. Trochę pozwiedzać, przespać się jedną noc i takie tam. I tu pojawia się problem - nocleg. Przydałby się jakiś hotel w centrum oczywiście z bezpiecznym parkingiem na motocykl. No i w rozsądnej cenie. Znacie może takie miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJaN Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 (edytowane) Akademiki polibudy przy ulicy kórnickiej :DMoto stoją na terenie polibudy na przeciwko akademca... nikt Ci go nie tknie... a cały teren jest zamykany na noc.Podaj dzień kiedy będziesz, to Cię może na lewo przenocuję, jeśli będę w Poznaniu :) Pozdro Edytowane 19 Czerwca 2011 przez JaJaN Cytuj GPZ 500s => GSX-R 750 K2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manuel191 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 siema jeśli chodzi o parking to nie ma sprawy pracuję na porcie lotniczym w Poznaniu parking strzeżony 24h monitorowany centrum może to nie jest ale z lotniska do samego centrum jest jakieś 20 min moto a jeśli byś chciał wyskoczyć wieczorkiem czegoś się napić to 30 min MPK co do Hotelu to jest na przeciwko lotniska Hotel Com z parkingu dosłownie 3min drogi spacerkiem co do ceny za dobę nie wiem jak się cenią ale myślę że nie drogo jeśli byś się zdecydował zostawiam nr. kontaktowy do mnie 509270657 tu masz też dokładny adres jak dojechać Port Lotniczy Poznań-Ławicaul. Bukowska 28560-189 Poznań jeśli będziesz jechał od strony centrum to lotnisko będziesz miał po prawej stronie a jeśli pojedziesz od strony Przeźmierowa czyli od giełdy samochodowej to po lewej pozdrawiam Dorzucam jeszcze link ze stroną na temat Hotelu Comm http://www.booking.com/hotel/pl/comm-poznan.pl.html?aid=335786;label=POZ-QCxQz9pX58rJsNM92vIOMwS10059474810;sid=b6fe95b2b8217437fca4115e4cf0fe4d#availability_target Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi