Skocz do zawartości

Sprzedam Kawasaki ZZR 600 '95

Golonas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam do zaoferowania motocykl Kawasaki ZZR 600 z 1995 roku.

Stan techniczny: Bardzo Dobry

Dane techniczne:

Pojemność silnika: 599 ccm

Moc silnika (KM): 100 (seryjnie) lecz ten egzemplarz jest zmodyfikowany i posiada ich trochę więcej.

Rodzaj napędu: Łańcuch

Kolor: Biało - wiśniowy

Stan: Używany

Przebieg: około 60 tys. km.

Dokładny przebieg nie znany ponieważ motocykl nie posiada zegarów gdyż jest to wersja przerobiona na tzw. Street

Motocykl świeżo opłacony, zarejestrowany. Posiada wszystkie dokumenty (Dowód rejestracyjny, Karta Pojazdu)

Na ten sezon w motocyklu została wymieniona przednia opona na nową "Michelin Pilot", zostały także wymienione wszystkie płyny (płyn chłodniczy, płyn hamulcowy) oraz olej na Motul 5100 4T 10W40. Posiada on też nowy akumulator.

Motocykl posiada oryginalny i atrakcyjny wygląd. Został on pomalowany około 2 lat temu wiec lakier nie posiada zbyt wielu śladów użytkowania. W motocyklu został zmieniony przód ze standardowej owiewki i lampy na tzw. owiewkę z lampami typu street. Motocykl posiada normalna ślady użytkowania, jest lekko porysowany lakier na silniku i wydechach ale to jest tylko kosmetyka i w niczym nie przeszkadza. Prędkość maksymalna nie jest znana z powodu braku licznika ale jest ona wyższa niż w seryjnej zzr. Przyśpieszenie do setki to ok 3.5sec (dla wprawionych kierowców). Spalanie o dziwo nie jest wysokie, w trasie spali ok 6l benzyny na 100 km. Pojazd służył mi tylko i wyłącznie do jazdy rekreacyjnej, kupiłem go z pewnego źródła co daje kolejny dowód, iż nie był katowany. Jazda na kole to żaden problem, śmiało z trzeciego biegu idzie z gazu na koło. Ja osobiście na kole nie jeździłem (zero stuntu) ale to jest idealna baza pod tak zwaną "stunt suke". Motocykl bardzo zrywny i zwinny. Jazd

a nim to czysta przyjemność ponieważ jest wygodny i posiada spory zapas mocy.

Zdjęcia nie do końca aktualne ponieważ brakuje na nich owiewki z lampami.

Postaram się niedługo dodać więcej nowych zdjęć.

CENA: 5000 zł oczywiście do negocjacji po oględzinach pojazdu.

Kontakt:

PW

GG: 145165

Email: [email protected]

post-55054-0-45029600-1307834873_thumb.jpeg

post-55054-0-74532000-1307834881_thumb.jpeg