SHLrider Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jezdzilem w tygodniu duzo gazela rozgrzalem ja zgasilem i miala problem z odpaleniem, zmienilem swiece na zimna odpalila bez problemu od 2 kopa chodzila znow bardzo dobrze. Gdy wrocilem do domu znow nie chciala odpalic znow zmienilem swiece na ta ktora byla zalozona wczesniej i odpalila bez problemu. Cytuj Live To Ride, Ride To Live Motocykle to nie wszystko ale bez Nich wszystko jest Niczym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Z Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam mam ten sam problem , ładnie odpala , dużo białego dymu po chwili jak się rozgrzeje to wchodzu na obroty i gaśnie . Przy jeździe to samo rusza ładnie po chwili obroty wariują i gaśnie - i tak w kółko. Po zgaszeniu trudno odpalić - ale jak wymienię świecę to prawie od razu. Kondensator sprawdziłem i wymieniłem. świece polskie od fiata. Nie mam pojecia co regulować i gdzie jest przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi