maniek24gda Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam, jak w temacie, chcę podłączyć dozownik oleju, ale są dwa wejścia jak na foto, zaznaczone na czerwono i zielono... do czego one są?? z góry dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 (edytowane) witam kolege ;D wiec tak czerwony to cos takiego jak by przelew ja nie mam tam nic podłączonego ;) a zielony jest od oleju do paliwa musisz tam podłączyć przewód olejowy ;) Edytowane 10 Czerwca 2011 przez Plum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek24gda Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ok dzięki :) temat do zamknięcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi