maniuś YZF R6 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam wszystkich serdecznie! :icon_biggrin: Proponuję wspólne latanko w sobotę jeśli będą chętni? :crossy: Miejsce spotkania i godzina do ustalenia. :icon_rolleyes: Wpisujcie się, a dalej się zgadamy! :buttrock: Pozdrawiam :biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam wszystkich serdecznie! :icon_biggrin: Proponuję wspólne latanko w sobotę jeśli będą chętni? :crossy: Miejsce spotkania i godzina do ustalenia. :icon_rolleyes: Wpisujcie się, a dalej się zgadamy! :buttrock: Pozdrawiam :biggrin: :crossy:maniek, jutro, piątek, walniem dzidę, poco czekać do soboty. która?? 16-17. miejscówka obojętna, gdzie chcesz, będę, walimy dzidę przed siebie. Myślę że mój GURU (PAN Krzysiu) też będzie i pojedziemy przed siebie. to ja pisałem, kamieniu, może jakieś wyróżnienie ??. ciekawe czemu zawsze na torbie się rozpisuję, taka moja przypadłość. Jedyne co jest nie zmienne, to czas i miejsce: piątek, 16:00, gabi. i pojechali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuś YZF R6 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam wszystkich! Kamieniu dzisiaj nie mogłem...niestety! :sad: Ale zapraszam jutro wszystkich chętnych na latanko. :crossy: :icon_biggrin: Spotykamy się o 11:00 na stacji paliw LUKOIL skrzyżowanie ul. Pabianickiej i Jana Pawła.Pozdrawiam serdecznie i zapraszam!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam wszystkich! Kamieniu dzisiaj nie mogłem...niestety! :sad: Ale zapraszam jutro wszystkich chętnych na latanko. :crossy: :icon_biggrin: Spotykamy się o 11:00 na stacji paliw LUKOIL skrzyżowanie ul. Pabianickiej i Jana Pawła.Pozdrawiam serdecznie i zapraszam!!! :buttrock:coś koło 11 będę jechał do żonki do kopernika, to zachaczę, w końcu się poznamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuś YZF R6 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 coś koło 11 będę jechał do żonki do kopernika, to zachaczę, w końcu się poznamy.Zachacz Kamieniu choc na chwilę to żeczywiscie się poznamy! :icon_biggrin: Bo ten sezon minie jak poprzedni i tylko tyle że sobie popiszemy! :biggrin: Ja na 100% będe chwile przed 11-tą i nie wyjedziemy wcześniej niż 11:20.Pozdrawiam i dozobaczenia! LwG :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Nam znowu nie było pisane spotkanie się, ciekawe czy doczekał się Ciebie Skrzypul, zamieniłem z nim 2 słowa, ale musiałem spie**alać bo mi żonkę wypisywali ze szpitala, a miałem nadzieję że poleży kilka dni, tak przynajmniej obiecywali.To do następnej ustawki, może w końcu. A nie masz ochotę przyjechać w środę na 18 pod Gabi, jestem tam praktycznie co tydzień i lecimy gdzieś z chłopakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuś YZF R6 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Nam znowu nie było pisane spotkanie się, ciekawe czy doczekał się Ciebie Skrzypul, zamieniłem z nim 2 słowa, ale musiałem spie**alać bo mi żonkę wypisywali ze szpitala, a miałem nadzieję że poleży kilka dni, tak przynajmniej obiecywali.To do następnej ustawki, może w końcu. A nie masz ochotę przyjechać w środę na 18 pod Gabi, jestem tam praktycznie co tydzień i lecimy gdzieś z chłopakami.Witaj Kamieniu!Iznowu wczoraj była dupa! :icon_biggrin: Przyjechałem dosłownie minutę po tym jak Ty pojechałeś!Aco do środy to na 100% podlecę żeby się poznać tylko że autem bo wczoraj Skrzypul rozpieprzył mi moją ereczke :sad: i moją noge :sad: Tak żę przez jakiś czas zostałem bez maszyny :sad: ku..wa!!! :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witaj Kamieniu!Iznowu wczoraj była dupa! :icon_biggrin: Przyjechałem dosłownie minutę po tym jak Ty pojechałeś!Aco do środy to na 100% podlecę żeby się poznać tylko że autem bo wczoraj Skrzypul rozpieprzył mi moją ereczke :sad: i moją noge :sad: Tak żę przez jakiś czas zostałem bez maszyny :sad: ku..wa!!! :mad:Ja raczej też szybko nie pojeżdżę, we wtorek przedobrzyłem w Poznaniu na torze i z hajki zostały śrubki, rozjeebana koszmarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi