sobek1983 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 witam kupiłem komplet moduł cewka itp http://allegro.pl/cewka-stator-zaplon-modul-suzuki-rm-125-250-kx-i1643669319.html i niema tam deka znaku jak to morzna ustawic. i druga sprawa jak ustawic zawory. jestem mechanikiem tylko samochodowym a motocykl kupiłem dla zabawy a niechce rozbierac całego silnika żeby dojćś jak to ustawic bo zboku jest pokretło tak jakby na spręrzynce, krecąc, zawur sie zamyka albo otwiera tylko nic tam niewidać, i jak mocno ma byc zawur dociagniety tą spręrzynką dzieki. i prosze o jakąś pomoc jak to ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sybirbia Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Nie znam się dokładnie na 2 suwach ale ponoć po 5 latach zawory trzeba wymienić gdyż nie da się ich wyregulować z powodu ich zużycia chyba że obwód zaworu nie jest jeszcze ostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Nie znam się dokładnie na 2 suwach ale ponoć po 5 latach zawory trzeba wymienić gdyż nie da się ich wyregulować z powodu ich zużycia chyba że obwód zaworu nie jest jeszcze ostry. zaworY? w 2T? chyba tylko wydechowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sybirbia Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Tak są 2 wydechowe znajdują się w kolektorze , po 5 latach nie regulowania zmienia się na nowe które są kosztowne dosyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi