crocop Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Możliwość rozbicia namiotów i skorzystania z umywalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disarms Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Szkoda, że impreza akurat w tym samym tygodniu co rajd lata. Nie mniej jak zaczyna się o 15-17 to może uda mi się zaliczyć 2 imprezy w 1 dniu. Pytanie tylko do której są zapisy na rajd i jaki długi on jest bo start jak na rajd dość późno.Byłem na 1 imprezie było ok na drugą nie dotarłem (rozłożony sprzęt w remoncie) i w tym roku też miałem ochotę się zjawić lecz te terminy :wacko: no cóż zobaczymy jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocop Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zapisy są przyjmowane tak długo jak wypuszczani są uczestnicy, czyli do 17.Długość trasy szosowej w tym roku to czterdzieści kilka kilometrów. Terenowa na pewno nie będzie dłuższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi