gordon Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witam http://www.zlotrogalin.pl/ mały zlot w szczytnym celu 12.06.2011 Rogalin. Kto się wybieram możemy wspólnie polecieć z Poznania!? Cytuj Pozdrawiamgordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfman Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam ,ja raczej będe smigał bo cel szczytny, tylko kwestia gdzie sie spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam ,ja raczej będe smigał bo cel szczytny, tylko kwestia gdzie sie spotkać możemy się spotkać o 945- 10 na BP na Głogowskiej ( na wylocie z miast ) Ciekawszą trasą będzie droga przez Puszczykowo i Mosinę także taka moja propozycja. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to mamy jeszcze chwilę także piszcie. pozdro Cytuj Pozdrawiamgordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfman Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 A więc jesteśmy umówieni ,bede tak o 10.00 ,jak co to mój numer 665 150 313 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 A więc jesteśmy umówieni ,bede tak o 10.00 ,jak co to mój numer 665 150 313 pozdro spoko widzimy się jutro w takim razie na BP Jak ktoś jeszcze chętny to bądźcie około 10 na tej stacji pozdro Cytuj Pozdrawiamgordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi