BOHATER Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Jedziemy na dwa motocykle Drag stary 1100 ja i Mandaryn + znajomi wanem (zaplecze techniczne i bagażowe). Trasa przez Rumunię, Transylwania, śladami hrabiego Drakuli, droga transfogarska. Na miejscu noclegi w prywatnych kwaterach (rezerwujemy wcześniej. Termin 1 - 16, 17 sierpnia, zapraszamy chętnych, są też dwa wolne miejsca w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katka40 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witam, coś nie mogę się z Tobą skontaktować, Jesteśmy zainteresowani wyjazdem w sierpniu,czy możemy się przyłączyćjeździmy Kawasaki Wulkan. napisz więcej informacji na ten temat.PozdrawiamKatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOHATER Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witam, coś nie mogę się z Tobą skontaktować, Jesteśmy zainteresowani wyjazdem w sierpniu,czy możemy się przyłączyćjeździmy Kawasaki Wulkan. napisz więcej informacji na ten temat.PozdrawiamKatka Cześćpiszcie na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi