agulla Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) witam wszystkich!! przymierzam się do kupna pierwszego motocyklu, rozważam Honde CB500 i Kawe ER5. Do cebulki już się przymierzałam, chciałabym zobaczyć jak to jest z ERką:) może któryś(aś) z Was jeździ na tym modelu Kawy i pozwoliłby się dopasować do swojego motocykla??? a może znajomi mają taki motocykl?? zależy mi bardzo, więc proszę o informacje:) dodam, że interesują mnie okolice Radomia, Iłży, Lipska, Zwolenia:):):) pozdrawiam Edytowane 1 Czerwca 2011 przez agulla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Bierz cebule, na kawałsraki nie patrz :icon_mrgreen: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agulla Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 w końcu jakaś odpowiedź:) a możesz uzasadnić dlaczego?? nie ukrywam, że świeżak ze mnie, więc chciałabym wiedzieć dlaczego cb jest lepsza od erki. a tak poza tym, dzięki za reakcje na mój wpis:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi