marcinktm Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Siemka otóż dziś odpaliłem swojego ktm-adługo niestety nie mogłem jeździć jadę na 2 biegu dodam gazu a on w ogóle nie przyspiesza tak jak by nie miał mocy a kilka dni temu było okco to może być albo zawór wydechowy [ ale dokładnie co mam sprawdzić] albo gażnikj co wy radzicie Edytowane 1 Czerwca 2011 przez marcinktm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 NIe przyspiesza ale na obroty wchodzi? Czy dodajesz gazu i muli się ?. Zawór sprawdzisz zdejmując ten dekielek po lewej stronie cylindra , on tam jest przysłonięty dyfuzorem, odpal bez tego dekielka i zobacz czy jak dodasz gazu to zachodzi jaka kolwiek reakcja tam, tj czy dźwignia wychodząca z silnika porusza wałek wychodzący z cylindra. Z podaniem mojego typu poczekam aż odpowiesz na pierwszy pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 ty dodaje gazu i muli się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 A co możesz napisać o filtrze powietrza ? Kiedy, co i jak było z nim robione ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) no filtr nie był czyszczony jak go kupiłem to w ogóle przedtem tez nie a czym go wyczyścić mogę benzyną Edytowane 1 Czerwca 2011 przez marcinktm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi