Joey69 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Nie byłem ale za rok bede !!!I zrobie gnoj za 2 lata!! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huberts Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Za rok się spodziewajcie gwizdu charciny :) Byłem, stałem obok, niestety nie mam zdjęć. Pogoda trochę kaprysiła, raz deszcz, raz słońce i tak w koło. W piątek widziałem junaka na przyczepce, jadącą osę i jawe 20 przyznać się kogo, bo wydaje mi się tylko na zlot. W sobotę mijałem rano grupę czoperowców ok. 5-7 też myślę ze zlotu, "LEWA W GÓRĘ" niestety niektórzy to olewają :) POZDROWIENIA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 (edytowane) jak między 5 a 7 to już niedobitki dogorewały po weekendowym chlańsku :D mam prośbę do motórzystów, którzy mają jakieś filmiki i zdjęcia z pokazu jazdy o podesłanie na [email protected] . W imieniu organizatorów, chciałem podziękować wszystkim przybyłym za wytrwałość i dobrą zabawę. Zapraszam w przyszłym roku. Edytowane 27 Czerwca 2011 przez Grzester Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy_adas Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Grzester, jakos przy odjezdzie Cie nie widzielismy;p (takze teraz wielkie PA i dzieki za mile przywitanie) wystartowalismy ok. 11, a czesc od nas do Wrocka leciala to jeszcze troche zostali. Wogole od rana w niedziele jakis niedostepny byles, bo Cie nie moglem wypatrzyc:) ale impreza udana i do zobaczenia nastepnym razem:) pzdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 No niedzielny poranek jakoś szczególnie dał mi się we znaki, jednakże o 10 jako tako zacząłem funkcjonować i zbierać śmieci :) Na jedno to i może lepiej, że nie widzieliście mnie w takim stanie, jeszcze źle byście o mnie sobie pomyśleli :D No ale nic... Mam nadzieje, że jeszcze będziemy mieli okazje to nadrobić :) Ktoś ma jakieś wieści o palącym się bandicie? Dojechał na kołach czy na lawecie? Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 a o zbieranie śmieci to była praca na kaca :) ja ponoć w sobote w nocy jak usiadłem na trawie tak mnie z niej zbierali tak więc Synu drogi ze mną też nie było za dobrze :P Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 W sobotę mijałem rano grupę czoperowców ok. 5-7 też myślę ze zlotu, "LEWA W GÓRĘ" niestety niektórzy to olewają :) Nie olewają, oni tylko kupili motocykle i zaczynają jeździć :laugh: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi