Grzester Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Jak co roku w imieniu Sekcji Motocyklowej ISKRA w Rudnej, mam zaszczyt zaprosić wszystkich motocyklistów na kolejną edycję coraz to bardziej popularnego zlotu w Rudnej. Jak co roku miejscem zlotu będzie teren przy strzelnicy w Gwizdanowie (2km od Rudnej). Trochę szczegółów: Piatęk 24.06.1116:00 - Rozpoczęcie zlotu, zakwaterowanie uczestników, muzyka na żywo do nocy. Sobota 25.06.1111:30 - Powitanie gości, oficjalne rozpoczęcie zlotu.11:45 - Przygotowanie do wyjazdu i wyjazd na paradę motocykli.13:00 - Pokazy stuntu wraz z konkursem na najgłośniejszy motocykl.14:30 - Przerwa obiadowa na terenie zlotu.16:00 - Konkursy, gry i zabawy dla motocyklistów i nie tylko. (m.in. strzelanie z KBKS na strzelnicy na terenie zlotu)18:00 - Wręczenie nagród18:30 - Występy zespołów muzycznych: Golden Life, Obstawa Prezydenta. Po występach niespodzianka dla dorosłych. Niedziela 26.06.1111:00 - Pożegnanie uczestników - zakończenie zlotu. Cena wjazdówki: 50zł od motocykla (w cenie: koszulka, blacha, naklejka zlotowa, kupon na losowanie skutera, pole namiotowe) Podczas zlotu zostanie rozlosowana nagroda w postaci skutera. Telefony kontaktowe:Bogdan - 782 625 112Mietek - 603 250 569 Zapewniamy catering, i zaplecze sanitarne. Informacje na temat zlotu na bieżąco zamieszczane będą na stronie: www.sekcja-iskra.c0.pl oraz w miarę możliwości w tym temacie na forum. Zapraszam serdecznie. Plakat: http://sekcja-iskra.c0.pl/plakat.jpg Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Grzester Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Jak co roku zamelduję się na polach Rudnowskich :) Do zobaczyska Synu ! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Bede szerzyć zło :icon_twisted: Tym razem nie spale Akropa xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 można sprawdzić czy tytanowy komin się nie topi :D Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ja przybędę na 100%. Jeszcze dobrze opony się nie zagrzeją a już będę na miejscu. Mam nadzieję, że uda się zorganizować lodówkę w celu schłodzenia przezroczystych napojów wysoko %. Podobno upały mają być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Będę! Ale tylko jeden dzień :angry: :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 można sprawdzić czy tytanowy komin się nie topi :DZawsze można zdjąć :DAlbo...zalożyć tytanowe akropy :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zapraszam, zapraszam, chłodziarka jakaś powinna się znaleźć :D Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 piją wódkę, gadają, fioletowe twarze mają, a gdy więcej nie wypiją gromadzą sie wspólnie przed telewizją itd tralala...frag. "Konsumenta" wyk. m.in przez Acid Drinkersów. P.s. tak mnie jakos naszło jak znowu sobie przypomniałem, że na zlot jade :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy_adas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witam, Smigamy z kobieta Was odwiedzic... rok temu po drodze mielismy przygode i nie dotarlismy;/ ale teraz bedzie git:) moze wybiera sie ktos z Pomorza do Rudnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 piją wódkę, gadają, fioletowe twarze mają, a gdy więcej nie wypiją gromadzą sie wspólnie przed telewizją itd tralala...frag. "Konsumenta" wyk. m.in przez Acid Drinkersów. P.s. tak mnie jakos naszło jak znowu sobie przypomniałem, że na zlot jade :Pokolo 3 tyg zostalo powoli trzeba sie zaopatrywac :)I myśleć o szczegółach,:DGrześ a chłodziarka sie przyda niechce znowu ciepłęgo bro ;/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 To musicie się ładnie uśmiechać do pań i panów z cateringu :D Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zapraszam, zapraszam, chłodziarka jakaś powinna się znaleźć :D Skoro lodówka będzie to i mnie nie może zabraknąć. piją wódkę, gadają, fioletowe twarze mają, a gdy więcej nie wypiją gromadzą sie wspólnie przed telewizją itd tralala...frag. "Konsumenta" wyk. m.in przez Acid Drinkersów. P.s. tak mnie jakos naszło jak znowu sobie przypomniałem, że na zlot jade :P Pamiętam ten kawałek. Napisany przez narodowego wieszcza Kazika. To były dobre czasy, bez kaca i bólu głowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 To musicie się ładnie uśmiechać do pań i panów z cateringu :DPowiedz tylko do której i momentalnie No.5 będzie :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 gargamel, wer. kazika też mi dobrze znana :) a na zlocie sie nasłuchamy jak dla mnie kawałek wszechaczasów, melodyjny i z dobrym tekstem...Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi