Gutekt1 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Witam, bede zamawiać różne graty ze stanów do Warriora czy jest ktoś chętny? Ja osobiście bede pewnie zamawiać BIg Air Kit. Ogólnie sprowadzanłem juz troche rzeczy do Warriora. Jesli jest ktoś chętny to zapraszam. Przy okazji mam do sprzedania z mojego motocykla: -kompletny wydech czarny-koła z oponami czarne-tarcze przód-pojedyńcze siedzenie kierowcy-oryginalne kirunki z wersji midnight czarne-kierownica z raiserami i manetkami-mocowanie tablicy rejestracyjnej-tuningowe krótkie mocowanie tablicy rejestracyjnej-pług do przodu z laminatu-koło pasowe tylnego koła w CHROMIEi pewnie jeszcze bys sie cos znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Cześc kolego, jak byś miał pare fotek np kiery ( jeśli akcesoryjna) oraz mocowanie tablicy rejestracyjnej- jestem zainteresowany. Pozdr Witam, bede zamawiać różne graty ze stanów do Warriora czy jest ktoś chętny? Ja osobiście bede pewnie zamawiać BIg Air Kit. Ogólnie sprowadzanłem juz troche rzeczy do Warriora. Jesli jest ktoś chętny to zapraszam. Przy okazji mam do sprzedania z mojego motocykla: -kompletny wydech czarny-koła z oponami czarne-tarcze przód-pojedyńcze siedzenie kierowcy-oryginalne kirunki z wersji midnight czarne-kierownica z raiserami i manetkami-mocowanie tablicy rejestracyjnej-tuningowe krótkie mocowanie tablicy rejestracyjnej-pług do przodu z laminatu-koło pasowe tylnego koła w CHROMIEi pewnie jeszcze bys sie cos znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 hej kiere mam oryginalna do sprzedania, moge ci sprowadzic z USA jak chcesz. U sziebi emam T-bara grubego moge podeslac foto, A mocowanie tablicy mam takie krótkie ze wywalasz z tylu caly plastik i pod lampą jest tylko krótkie mocowanie na tablice pod kątem i na kierunki. daj maila to podesle jakies foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi