ziolo0002 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 (edytowane) Witam mam dylemat jaki olej lac do skrzyni w moim rumaku ;p . Narazie jeźdze na hipolu (dziś zalałem) ale wcześniej jeździłem na oleju od piły Moto zajje olej firmy champion ok 30zł za 1l. Ale wiem że są inne oleje ale jak skutkują na simsona . Piszcie jakie zalewacie oleje do swoich sprzętów.(Nazwa , koszt , jakośc) Edytowane 30 Maja 2011 przez ziolo0002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzukigt80 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Polecam:http://allegro.pl/motul-transoil-expert-2t-10w40-1l-przekladniowy-i1593692240.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 (edytowane) Powiem ci tak, kupujesz taki olej na jaki cie stać, każdy olej ma jakieś zalety. Ja swojego teraz zalałem Lux'em i to nie pierwszy raz ale czasami również Lotosem. Zależy to jaki akurat mam na stanie. Gdzieś niedawno nie miałem Lotosu to zalałem Lux'a do crossa i dobrze wszystko chodzi. Jaki zalejesz na takim będzie jeździł Edytowane 31 Maja 2011 przez K@mil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo0002 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Polecam:http://allegro.pl/motul-transoil-expert-2t-10w40-1l-przekladniowy-i1593692240.html Dobry ten olej jest , tani i skuteczny ale go do simka nie leje . Lałem go do komara . Mam jeszcze jedno pytanie ...Gdy silnik nie jest dokońca uszczelniony olej powinnien byc gęsty. Więc jaki olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinR Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Hipol ? 80W90 , oprócz tego, że skleja tarcze, jest okay. Teraz będę zalewał 10W90 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi