MARCYŚ Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Pomimo, że imprez w kalendarzu coraz więcej i każda z nich obdarzona jest licznymi walorami, ciągle chodziła za mną wizja imprezy nieco innej, niestandardowej.W tym roku znaleźli się entuzjaści mojego projektu, którzy zaangażowali się w organizację oraz dodali własne ciekawe pomysły.Dla potrzeb organizacyjnych tej imprezy powstała nieformalna Pilska Grupa Motocyklowa RIDE TO LIVE.Aktualnie prowadzimy zaawansowane prace nad przygotowaniem lipcowego MOTOPARTY Znaleźliśmy dla Was śliczne malownicze miejsce: pole namiotowe nad brzegiem rzeki Piławy. Teren jest nie tylko pięknie położony, ale też wyposażony w kompletną infrastrukturę biwakową. Pole namiotowe przylega do Pensjonatu Nad Piławą, zatem miłośnicy wygody też znajdą dla siebie miejsce w gościnnych progach pensjonatu.Program imprezy ciągle modyfikujemy i ulepszamy - gwarantujemy, że nie będzie nudno. Podstawową zasadą, jakiej się postanowiliśmy trzymać, to zagwarantować Wam jak najwięcej za jak najniższą cenę. Zapraszam do zapoznania się z zapowiedzią imprezy oraz stroną ośrodka na naszej stronie: ridetolive.pl Patroni medialni:Chopper MagazinŚCIGACZ.PL Pozdrawiam serdeczniePS: Szykujcie urlopy !!!! MOTOPARTY "NAD PIŁAWĄ" 8-10 lipca Motoparty "Nad Piławą" - Głowaczewo k/Szwecji, 78-600 Wałcz,_________________ Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Będę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajbro Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 My też postaramy się być. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba87 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 a własnie ostatnio się zastanawialiśmy co to za ekipa RideToLive jak czytałem ulotkę w Tequili ;) wstępnie wpisuję się na listę gości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Jesteśmy grupą kumpli, która dla celów organizacyjnych musiała się jakoś nazwać :icon_razz: Na pewno nas znasz obejrzyj naszą stronę.RIDETOLIVE.PLZorganizowaliśmy dla Was tyle atrakcji że MOTOPARTY NAD PIŁAWA zaczniemy już w piątek 8 lipca :icon_biggrin: Pozdrawiam serdecznie Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawar Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Oczywiście Ja melduję się w piątek po południu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Pomimo, że imprez w kalendarzu coraz więcej i każda z nich obdarzona jest licznymi ,[/b]_________________ Dokładnie, wypada też Polanów w tym samym czasie i już wiem, że paru motonitów z Wałcza tam poleci, Ale ja zajadę do Głowaczewa, bo czemu nie?;) PS. nawet kawałek mojego Junaka się załapał:))http://glowaczewo.pl/index.php?id=galeria&kat=4&gal=1fot nr 8 Edytowane 6 Czerwca 2011 przez Brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 PS. nawet kawałek mojego Junaka się załapał:))http://glowaczewo.pl/index.php?id=galeria&kat=4&gal=1fot nr 8 stare dobre czasy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 stare dobre czasy :icon_biggrin: Młodości Wam nie zwrócę, ale impreza będzie jeszcze lepsza niż w 2002. Poniżej zdjęcie z Głowaczewa 1992. Poznajecie? Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Marcyś robisz parade do Walcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Parada w sobotę około 12 eskortowana w obie strony przez POLICJĘ.Postój w Wałczu jakieś 40 min kilka efektownych konkursów i wracamy. Mam w zanadrzu mnóstwo niespodzianek, ale wszystkich nie zdradzę jak nie będę ich pewny na 1000%. PS: A fotografia nie za trudna ? Edytowane 6 Czerwca 2011 przez MARCYŚ Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 PS: A fotografia nie za trudna ? Rysiek Riedel? :icon_biggrin: Co wygrałem? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udział w licznych konkursach zlotowych. :icon_mrgreen: Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Chyba się juz nie zastanawiam gdzie pojadę. Kusil mnie Polanów ,byłem tam dwukrotnie ,ale mając taką imprezę w tak wyjatkowym miejscu....nie ma co sie zastanawiać. A tak patrząc na to zdjęcie...to były dobre czasy. Pamiętam Blues nad Piławą. Z kolegą jako już prawie dorośli...pierwsze dobre wina W...to byly czasy... Powiem Ci ,Wam ..RIDE TO LIVE...potraficie zakoczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Co prawda nie organizujemy Bluesu nad Piławą, chociaż miejsce to samo, jednak wierzcie na słowo - muzyka będzie naprawdę dobra... a i cała impreza dość niekonwencjonalna :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi