PiotrMSC Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ja się piszę, z tym że nie mam 100% pewności czy odbiorę w sobotę motocykl z serwisu.W razie czego miałbym parę pomysłów na fajną wycieczkę Ale oczywiście w tempie turystycznym. A i Bożechów chętnie bym odwiedził, bo mam tam kumpla ze szkołyA ten BoŻechów to gdzie się znajduję? Może też bym się tam przejechał. Ale ogólnie to na niedzielę bym się gdzieś pisał bo w sobotę jadę na piknik do Zamościa. Ma być lepsza pogoda w niedziele jak w sobotę. To można gdzieś skoczyć. Troche jestem tym deszczem wystraszony bo w srodę w Lublinie zostałem zalany wodą że się ze mnie lało jak z wodospadu i w dodatku obrzucany gruboziarnistym gradem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Lekki offf -sory z gory ale co do Motogp to faktycznie jeden z mechanikow mial weselicho w sobote i wszyscy świetowali:) wiec to nie sciema!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi