Tytexo Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 (edytowane) Witam do sprzedania mam zarejestrowane w kraju 2,5 roku u jednego właściciela Audi A3 1996r z silnikiem 1.8 (125KM). Zero grama rdzy, zawieszenie super, zadbany, prosty i bezwypadkowy, wszystkie naklejki hologramy oryginalne. Kolor niebieski, szyberdach, el.lusterka i szyby 3-drzwiowy, radio JVC Mp3, 6 głośników, autopilot w kluczyku, 3 pary kluczyków, na felgach aluminiowych Audi, niedawno wymieniane klocki przód - tył oraz przednie tarcze hamulcowe. Zadbany, wszystko wymieniane na czas. Przebieg 201 000 km. Środek autka ładnie utrzymany. 5 tyś temu wymieniony olej w silniku z filtrem. Ubezpieczenie do 03.2012 i przegląd 02.2012!! Jestem zmuszony sprzedać. Zdjęcia dopiero za kilka dni bo teraz mnie nie ma i nigdzie go jeszcze nie wystawiałem. Spalanie w trasie można zejść spokojnie poniżej 6,5 litra. Autko niezawodne. Silnik świetny do ewentualnej instalacji gazowej. Możliwa zamiana na motocykl z możliwą dopłatą z mojej strony, co do motorka to czekam na propozycje, najlepiej Sport lub naked. tel. 889 423 626 Cena 8000 zł. OKAZJA. Pozdrawiam. Marcin. Edytowane 27 Maja 2011 przez Tytexo Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 A jaki to powod sprzedazy jesli mozna wiedziec. Piszesz, ze jestes zmuszony, a linijke wyzej, ze zamienisz na moto z doplata? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 A jaki to powod sprzedazy jesli mozna wiedziec. Piszesz, ze jestes zmuszony, a linijke wyzej, ze zamienisz na moto z doplata? Pzdr Ciekawa uwaga ale jeśli chcesz tu coś udowodnić w kierunku że autko to złom to niestety musze Cię rozczarować :) Jak już tak bardzo upierdliwie chcesz wiedzieć to używam tego autka jako drugie w garażu i nie jest mi potrzebne ale potrzebna mi jest ew. kasa za to autko jak sprzedam, jak byś popatrzył w dziale "sprzedam motocykl" to wystawiłem tam również moje moto. Mam pewien plan ale żeby wszystko zagrało to muszę sprzedać to autko w ciągu kilku tygodni. A co do zamiany na motorek jestem otwarty na dalsze propozycje. Jak masz jakieś inne pytania to wal śmiało chętnie wszyscy poczytają, a może masz ochote kupić to autko co? Kity Ci nie sprzedam bo sam wiem jak to z tymi handlami a i cenę Ci dam troszkę lepszą :) LEWA W GÓRĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Tytexo, ja nie napisalem nic na temat autka. Widzialem, ze gonisz tez moto i rozumiem, ze 2 graty musza isc, zeby bylo cos innego w zamian w stajni. Moja uwaga byla tylko dlatego, ze dla potencjalnego kupujacego taka forma jak w ogloszeniu moze brzmiec dziwmnie. W aukcji w moto, nie pisales, ze jestes zmuszony itp. i to brzmi bardziej wiarygodnie w mojej ocenie. Powodzenia przy sprzedazy ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Tytexo, ja nie napisalem nic na temat autka. Widzialem, ze gonisz tez moto i rozumiem, ze 2 graty musza isc, zeby bylo cos innego w zamian w stajni. Moja uwaga byla tylko dlatego, ze dla potencjalnego kupujacego taka forma jak w ogloszeniu moze brzmiec dziwmnie. W aukcji w moto, nie pisales, ze jestes zmuszony itp. i to brzmi bardziej wiarygodnie w mojej ocenie. Powodzenia przy sprzedazy ;) Pzdr Rzeczywiście masz racje troche się zakręciłem i uwaga też słuszna ;) W każdym razie oferta aktualna i z motorkiem też, nie kryje że zależy mi na szybkiej sprzedaży. POZDRO. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Cena 7 400 zł. Trochę mnie przycisło :/ dla zainteresowanych po tym weekendzie (wesele) zdjęcia na meila tego pięknego autka. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi