lukadas Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Witam. Jestem ciekaw jak palą wasze suzuki RF900R? i przy jakiej jeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Moja paliła 5,5L na trasie w dwie osoby + sakwy przy predkosciach do 140km/h.Miasto/trasa ok 6-6,5L. A jak sie postaralem to i 8-9 na miescie wciagala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadas Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Dzięki za odpowiedź, mi ok 7.5 pali średnio...przy grubszej jeździe to właśnie 9 bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dzięki za odpowiedź, mi ok 7.5 pali średnio...przy grubszej jeździe to właśnie 9 bierze. Co prawda ja mam 600 ale dla porównania w trasie pali ok. 6 litrów natomiast po mieście lubi z 8 a czasem więcej (z plecakiem np.)wypić. Wszystko zależy od tego jak jeżdżę. Optymalnie pali miedzy 120 a 140km/h Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi