creawe Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 KTM SX 125 2002.r mam problem z wpadającym ssaniem? , dlaczego wpada? , co może być tego przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Co rozumiesz przez to , że wpada ? Dźwignia nie blokuje się wyciągnięta ? jeśli tak to najprawdopodobniej masz wyrobione plastikowe zapadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creawe Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 dźwignia nie zatrzymuje się i spada na doł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Czyli masz wyrobione takie plastikowe zapadki, mam u siebie to samo. U mnie to zrobiłem tak że owinąłem ten gumowy kapturek pod którym są te nieszczęsne zapadki cienkim drucikiem i trzyma się na razie tak już ponad rok ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creawe Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 dzieki spróbuje też coś takiego ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi