adam_er6 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Witam,Posiadam na sprzedaż super zestaw na motocykl:- skórzana kurtka Ret Bike thunder - stan bardzo dobry kolor czarny rozmiar L- kask Shubert R1 stan dobry, jest w kolorze czarnym matowym widać na nim ślady od kamyczków, i przy zamknięciu osłony przeciwsłonecznej delikatne pęknięcie, ale z tego co widziałem tylko wierzchnia warstwa- skórzane rękawice Pro Bike można powiedzieć że nówki bo poprzednie oddałem na gwarancję i dostałem nowe tuż przed sprzedażą motocykla, kolor czarny- Pas na nerki Ret Bike cordura, kolor czarny cena jaka mnie interesuje 1000,00 PLN Generalnie kupowałem wszystko na wzrost 180 cm, zachęcam do obejrzenia w Warszawie, ewentualnie zdjęcia wyślę na maila. Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy : [email protected] , telefonu rzadko odbieram w ciągu dnia, jak już to po godz. 19:00 maila prawie zawsze :) tel 606 281 331 Wszystko mało używane, po sprzedaży motocykla to mi zostało. Edytowane 24 Maja 2011 przez adam_er6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi