ArtEX Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Wymieniłem czujnik położenia przepustnic na nowy i dodatkowo od izolowałem go od ciepłych przewodów, które idą do chłodnicy i wszystko jest OK :D Chodzi aż miło słuchać tym bardziej, że pogoda dopisuje. DZiękuję serdecznie za pomoc i POZDRAWIAM ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch1 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 ile dałeś za TPS? u mnie w fz6 było to samo i serwis yamahy zrobił to na własny koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtEX Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 A miałeś gwarancje albo coś na swój motocykl ? Ja dałem 75 zł i sam sobie zrobiłem, ale nie powiem to częsta przyczyna tych silników jak widać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch1 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 gwarancji nie mam a motocykl sprowadzony z Włoch cztery lata temu. W serwisie TPS kosztuje 600 pln. rozmawiałem z mechanikiem i powiedział że uszczelka była wadliwa i woda się dostawała do czujnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtEX Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja za używke widzisz grosze dałem od rocznika 2005 :D Tanio udało mi się wyrwać no a raczej wytargować ;) Ale rzeczywiście teraz dopiero doczytałem się, że Yamaha robi tą usterkę za darmo no i, że przyznała się do błęduhttp://grupy.scigacz.pl/Yamaha,wzywa,na,wymiane,TPS,2,433315,2007_05.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi