ferarri42 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Szkudlar Bestia jakiś czas temu była wystawiona na Allegro, chciałeś ją sprzedać czy tylko sprawdzić jaką cene by osiągneła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) Szkudlar Bestia jakiś czas temu była wystawiona na Allegro, chciałeś ją sprzedać czy tylko sprawdzić jaką cene by osiągneła ? sprawdzić tylko chcialem .( jeden gosc 30 tys dawał) nie sprzedam jej bo dla mnie jest bezcenna.nawet jak ja kupowalem to za tą kase mogłem mieć np hayabuse 2007rok. a to co włozyłem to samemu mi sie w pale nie miesci.( po prostu mialem motocykli duzo nawet bardzo duzo, ale ten ma w sobie cos i taki wlasnie chcialem.moze co niektorzy mysla-a tu to ,tu rurki pewnie 15tys max i juz zrobilbym. a prawda taka ze z 40 tysi. Edytowane 16 Maja 2011 przez szkudlar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi