majkelpl Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) idzie sie przyzwyczaic No wlasnie ....Czy aby nie jest tak ze robisz dobra mine do zlej gry i zaciskajac zeby walczysz o zycie na ulicy ? :icon_mrgreen: Edytowane 15 Maja 2011 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 No wlasnie ....Czy aby nie jest tak ze robisz dobra mine do zlej gry i zaciskajac zeby walczysz o zycie na ulicy ? :icon_mrgreen: nie tak nie jest.nie ma co porównywac np,do typowego cruisera.ale jezdzi sie dobrze.( jezdząc z kolesiami co maja np, srad 750,vtx harley itp. itd. dotrzymuje im tempa,a nawet co niektorych na łukach,zakretach wyprzedzam) . dlatego pisze ze to kwestia opanowania.zreszta jak bylaby okazja z checia dałbym ci sie przejechac, oceniłbys sam. szkoda ze mieszkasz daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 dlatego pisze ze to kwestia opanowania. Pytam dlatego ze koledzy maja z tylu 220-240 a przod normalny i pisza ze to nie jest "bulka z maslem".Wymaga to opanowania i wprawy i ciagle trzeba byc skupionym :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) Pytam dlatego ze koledzy maja z tylu 220-240 a przod normalny i pisza ze to nie jest "bulka z maslem".Wymaga to opanowania i wprawy i ciagle trzeba byc skupionym :crossy: zalezy jaką maja konstrukcje jezdna.rozstaw osi,wywazenia,wysokosc siedzenia,główka ramy,itp.szerokosc kierownicy ma duze znaczenie. . no "bułka z masłem nie jest' ale jak juz sie przyzwyczaisz jezdzi sie dobrze.ale zebym byl skupiony tylko na opanowaniu tego zeby to jechalo (tzw. walka o życie),to nie ma czegos takiego motocykl był konstruowany tak zeby dało sie nim jezdzic.nie typowo na wystawe. takie było założenie ,i wydaje mi sie że sie udało.dlatego tez jezdzili nim fachowcy w tej dziedzinie. Edytowane 15 Maja 2011 przez szkudlar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 No to ok. :notworthy: Ja mowie o seryjnym takim jak Wild Star z przerobionym wahaczem i szerokim kapciem Good job :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Moim zdaniem-każdy ma to co chce.Jeżeli ktoś jeżdzi plastikiem,chopperowcy pytają,jak się jeżdzi w pozycji "srającego kota". "Japsy" nie rozumieją weteraniarzy,bo jak to naprawiać moto co 20 km i kilka razy w sezonie. Więc jeżeli koledze Szkudlarowi podoba się jego moto,to super! Pomysłowości tylko pozazdroscić.... :icon_biggrin: Dzięki takim gosciom powstaja dzieła sztuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Moim zdaniem-każdy ma to co chce.Jeżeli ktoś jeżdzi plastikiem,chopperowcy pytają,jak się jeżdzi w pozycji "srającego kota". "Japsy" nie rozumieją weteraniarzy,bo jak to naprawiać moto co 20 km i kilka razy w sezonie. Więc jeżeli koledze Szkudlarowi podoba się jego moto,to super! Pomysłowości tylko pozazdroscić.... :icon_biggrin: Dzięki takim gosciom powstaja dzieła sztuki! i tu masz racje w 100%. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makus1 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Kilka lat temu w Łagowie chyba go oglądałem o ile wcześniej miał on motywy "obcego " na zbiorniku i błotnikach. Mam nawet chyba kilkanaście fotek gdzieś w kompie . Był rewelacyjny , zresztą teraz też jest równie piękny i tylko można pogratulowac tak pięknej maszyny. Cytuj http://polskajazda.pl/Profil/77609 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Kilka lat temu w Łagowie chyba go oglądałem o ile wcześniej miał on motywy "obcego " na zbiorniku i błotnikach. Mam nawet chyba kilkanaście fotek gdzieś w kompie . Był rewelacyjny , zresztą teraz też jest równie piękny i tylko można pogratulowac tak pięknej maszyny. tak.i wczesniej był srebrny. a motyw obcego jest nadal na baku i blotniku. Tak myślałem że to Twój potworek.Gustowny artykuł, pozdro. dzięki.YUBYpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makus1 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 tak.i wczesniej był srebrny. a motyw obcego jest nadal na baku i blotniku. dzięki.YUBYpozdro No tak, widziałem na polskajazda tylko niezbyt dokładnie, dziś cały dzień z telefonu tu wchodzę bo mam wyjazd i dopiero co wróciłem do domu. Jutro rano laptop odpale i po oglądam dokładniej :-) Cytuj http://polskajazda.pl/Profil/77609 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Nooo, w końcu na tym forum można pooglądać coś innego niż seryjne... motocykle. świetny sprzęcior. Przednia fela też samochodowa? bo coś się dopatrzeć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Mi również bardzo się podoba. Świetna robota i oby służył jak najdłużej! Oby więcej takich innowacji na naszych drogach :crossy: Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Nooo, w końcu na tym forum można pooglądać coś innego niż seryjne... motocykle. świetny sprzęcior. Przednia fela też samochodowa? bo coś się dopatrzeć nie mogęfelga tył i przód są takie same.(MK. motorsport ). o ile mozna jeszcze takie znależć.. ale ciężko je dostac.po prostu są żadkoscia.były robione pod BMW. na początku miałem jedną felge.drugą znalazłem i dałem za nią lagi,pułki od zx9 2005r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Też tak widowiskowo przypalasz gume jak poprzedni właściciel? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Też tak widowiskowo przypalasz gume jak poprzedni właściciel? :icon_biggrin: nie,nie . oszczedzam. chociaz nieraz zdazy sie zrobic pare kresek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi