honda-hybryda Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Witam dziś do sprzedania mam moja laleczkę Hondę CBR pc 25 f2 1992 rok motocykl przeszedł gruntowną przebudowę co za tym idzie został zmieniony wygląd wizualny motocykl składałem 2 lata więc był robiony z myślą stworzenia czegoś innego i swojego aby mógł cieszyć oczy przechodniów motocykl sprzedaje bo niestety chyba będę wyjeżdżał za granicę i muszę sprzedać moto lub jeśli uda mi się z pracą w PL chętnie zamieniłbym moto na jakiegoś horneta albo quada albo enduro tylko ze stajni HONDY w motocyklu został wymieniony olej na 10w-40 4t klocki hamulcowe tył nowe świece NGK oraz filtr powietrza motocykl posiada ubezpieczenie wazne do 6.1.2012 roku przegląd trzeba zrobić niestety gdyż moto było składane przeze mnie 2 lata taki długi czas tylko dlatego ze wyjeżdżałem a moto stało w garażu i gdy miałem czas grzebałem przy nim motocykl ma przerobiony tył to znaczy wstawiony zadupek od 600 RR z 2003 roku do tego lampa diodowa również od tego modelu wstawiłem wydech pod siedzeniem jak w nowych RR-kach kierunki przód tył w moto brakuje czujnika stopu przedniego podświetlania tablicy oraz zegarów zegary mam od innego moto tylko trzeba się trochę pogłówkować nad elektryka może na dniach uda mi się załatwić taki czujnik moto naprawdę robione pod siebie włożyłem w nią sporo czasu oraz kasy kontakt tel 721051205 jeśli nie odbieram proszę o smsa lub gadu 7004239 nie zawsze jestem na kompie więc wolałbym kontakt tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauven Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Oj, to chyba najdluzsze zdanie jakie przeczytalem w zyciu.... Kolego, dorzuc moze pare znakow interpunkcyjnych, bo przez ten tekst nie da sie przebrnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi