Sexi1989 Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Siemka All Jestem -=Sexi=-(Artur)Mam 15 Lat Jestem To Znaczy Bende Mechanikiem (Naprawiał Bende Wam Motory )Odrazu polecam Siebie Poszukuje Shematów Do Budowy Gokarda Bardzo Pilne I Potrzebne Czekam Na Wszystkie Propozycje NarQa ALLLLL!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrossRider Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Czesc Ziooooooom :D Ku sobie lepiej gotowego, bo nie opłaca się samemu składać. Kiedys sobie to przeliczałem. Przynajmniej rame, a reszte sobie skompletujesz Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sexi1989 Opublikowano 21 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 DzienX Właśnie Hcem Zroobić A Na Rame Niema Kasy Właśnie Dlaego Hce Shemat Bo Wszystkie Czenśći Mam Do Budowy Narka I Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi